Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων

Το Διαδίκτυο αποτελεί ένα φανταστικό εργαλείο marketing, για οποιαδήποτε εταιρία, αν αναλογιστεί κανείς πως ο αριθμός των χρηστών του Διαδικτύου στην Ελλάδα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του 2010, έχει ανέλθει στα 5 εκατομμύρια. Η Artinweb σας βοηθά στην εκμετάλλευσή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξεκινώντας από την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο μέσω του σχεδιασμού μιας δυναμικής ιστοσελίδας.

Στον ανταγωνιστικό κόσμο του Διαδικτύου όλες οι πτυχές μιας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαστικού μέρους, θα πρέπει να είναι άψογες έτσι ώστε να τραβήξουν την προσοχή του δυνητικού πελατειακού κοινού. Στην Artinweb σχεδιάζουμε και δημιουργούμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες, ενσωματώνοντας flash και γραφικά, έτσι ώστε η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας πετυχαίνει πάντοτε να κάνει ισχυρή εντύπωση.

Μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, παρόλα αυτά, δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εμφάνιση. Θα πρέπει, επίσης, να δίνει βάση τόσο στο περιεχόμενο και την πλοήγηση, όσο και στην αύξηση της χρηστικότητας της. Αν και υπάρχουν πολλές εταιρίες εκεί έξω, λίγες είναι εκείνες οι οποίες μπορούν να ενδυναμώσουν την ιστοσελίδα σας με τον κατάλληλο σχεδιασμό.

Στην Artinweb το μυστικό μας είναι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, το επικεντρωμένο marketing και η εφαρμογή προγραμμάτων τελευταίας τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα, οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε είναι πάντα άψογες, αποτελεσματικές και καθόλα χρηστικές.

Ανάπτυξη Εφαρμογών

Στις μέρες μας, τα παραδοσιακά συστήματα έχουν ξεπεραστεί και αντικατασταθεί με εξελιγμένες διαδικτυακές εφαρμογές, ως προς τον τρόπο με τον οποίο στήνεται η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης. Ενσωματώνοντας τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες διαδικτυακών εφαρμογών στην ιστοσελίδα της εταιρίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε τους πελάτες, χρήστες/μέλη, προμηθευτές κ.ο.κ ανά την υφήλιο με έναν εντελώς εξατομικευμένο τρόπο.

Το προσωπικό της Artinweb είναι άριστα εκπαιδευμένο ώστε να σας παρέχει υψηλού επιπέδου web εφαρμογές που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας δελεαστική και ελκυστική ταυτόχρονα. Επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα των προηγμένων εφαρμογών Διαδικτύου είναι το γεγονός ότι μειώνεται σημαντικά το λειτουργικό κόστος της, μέσω της αυτοματοποιημένης επιχειρηματικής λειτουργίας.

Δείτε μερικές από τις πολύτιμες εφαρμογές Διαδικτύου που προσφέρει η Artinweb , για την καλύτερη λειτουργία της διαδικτυακής επιχειρηματικής σας δραστηριότητας:

Επαγγελματική
Φωτογραφίση
Φωτογραφία ή βίντεο παρουσίαση;

Για να παρουσιάσετε με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας, τους επαγγελματικούς σας χώρους, τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και όλα αυτά που την αποτελούν, χρειάζεστε φωτογραφίες που θ' αναδείξουν το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησής σας, σε εικόνα και βίντεο.

H ομάδα της Artinweb διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επαγγελματικές φωτογραφήσεις και ψηφιακή επεξεργασία εικόνας υψηλών προδιαγραφών, φωτογραφήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ξενοδοχείων, εστιατορίων κλπ. Επιπλέον εξειδικεύεται σε φωτογραφήσεις για διαφημιστικές καταχωρήσεις, βίντεο παρουσιάσεις, προϊοντικούς καταλόγους και κάθε είδους προϊόντων για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Στην Artinweb συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεται η επιχείρησή σας, και να αναδειχθούν με το τρόπο αυτό όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Προβολή Προώθηση

To Social media marketing αποτελεί τη νέα προσθήκη στους τρόπους με τους οποίους μια επιχείρηση επιχειρεί να αποκτήσει νέους πελάτες, να κερδίσει ανταγωνιστική διορατικότητα, να παρέχει ενα επιπρόσθετο κανάλι υποστήριξης πελατών και να προωθήσει νέα προϊόντα ή υπηρεσίες. Τα Social media marketing προγράμματα συνήθως εστιάζουν τις προσπάθειες τους στη δημιουργία περιεχομένου που προσελκύει την προσοχή και ενθαρρύνει τους επισκέπτες να το μοιραστούν με τα δικά τους κοινωνικά δίκτυα.

Ένα κλασικό λάθος στο οποίο υποκύπτουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις είναι το ότι ξοδεύουν ολόκληρο τον προϋπολογισμό τους στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των ιστοσελίδων τους παραλείποντας εντελώς τη Διαδικτυακή προώθησή τους. Ένα καλά μελετημένο σχέδιο Internet Μarketing ενσωματωμένο στην επιχειρηματική στρατηγική προώθησης της επιχείρησής σας συμβάλει στη μέγιστη απόδοση των επενδύσεών σας.

Το Διαδίκτυο εκτιμάται πλέον στα 5 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες, με περίπου 5 εκατομμύρια να προστίθενται καθημερινά. Για να ξεχωρίσετε είναι απολύτως απαραίτητο η online κυκλοφορία να οδηγείται σε μια μόνο ιστοσελίδα. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί με μια ποικιλία από τεχνικές marketing όπως, παραδείγματος χάριν, η τεχνική email marketing. Email marketing ή πιο γνωστό ως newsletter, δεν είναι τίποτα άλλο από την αποστολή email με σκοπό την ενίσχυση των διαπελατειακών σχέσεων, την απόκτηση νέων πελατών, την προώθηση νέων προϊόντων ή υπηρεσιών σε υπάρχοντες πελάτες κ.α.

Με άλλα λόγια κάθε email που αποστέλλεται σε δυνητικούς ή υπάρχοντες πελάτες θεωρείται Email marketing. Η τεχνική του Email marketing έρχεται δεύτερη μετά την Search marketing, ως η πιο αποτελεσματική τακτική Internet marketing. Το γεγονός, επίσης, πως πάνω από τους μισούς χρήστες του Διαδικτύου αποστέλλουν ή/και λαμβάνουν emails σε καθημερινή βάση, αποτελεί μια ένδειξη της αποτελεσματικότητας της συγκεκριμένης τεχνικής.

Στην Artinweb αντιλαμβανόμαστε πως η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας απαιτεί κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό σχεδιασμό και ανάπτυξη.

Υψηλή αισθητική, ευχρηστία και λειτουργικότητα τα βασικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών μας...

Επικοινωνία

Λιμενάρια, Θάσος - Τ.Κ. 64002

(+30) 25930 53069 -- (+30) 6974 466 730

info@artinweb.gr